Comments are off for this post

Nu söker vi nya elevrådsutvecklare!

Vill du engagera dig i Sveriges elevråd – SVEA?

Just nu söker vi nya elevrådsutvecklare till våra ideella arbetsgrupper! Att vara elevrådsutvecklare i Sveriges elevråd – SVEA innebär att du blir en del av organisationen och får vara med och att förbättra skolsverige! De arbetsgrupper du kan bli en del av är de här:

  • Utbildare
  • Politiskt sakkunnig
  • Rättighetsgruppen

Här klickar du för att ta dig till ansökan!


Utbildarna

Brinner du för elevrådsengagemang och inspiration? Gillar du tanken på att åka landet runt för att dela med dig av dina kunskaper? Då ska du söka till att bli utbildare!

Som utbildare hos Sveriges elevråd – SVEA blir du en del av utbildargruppen. DIn uppgift är att utbilda elever och elevråd runt om i landet i elevrådskunskap och till att bli elevskyddsombud.

Är du nyfiken på att veta mer? Prata med utbildningssamordnare Felicia, via mail felicia.gonzalez@svea.org eller på 070-718 88 06!

Politiskt sakkunniga

Brinner du för skolpolitiska frågor? Vill du vara med och lyfta fram elevers röst under valåret? Vill du också följa med till Almedalen för att prata med makthavare? Då ska du söka till den nya arbetsgruppen Politiskt sakkunniga!

Som politiskt sakkunnig hos oss kommer du bli expert på vår skolpolitik och som elev kommer du bidra med viktiga perspektiv i arbetet. Du kommer arbeta nära styrelsen och hjälpa till med olika politiska projekt och frågor!

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta vice ordförande Jakob på jakob.amner@svea.org eller på 070-718 88 02!

Rättighetsgruppen

Tycker du att det är viktigt att elever har kunskap om sina rättigheter? Vill du hjälpa andra elever att hålla koll på sina rättigheter? Då ska du söka till Rättighetsgruppen!

Som en del av rättighetsgruppen är din uppgift att på olika sätt sprida kunskap och information om elevers rättigheter. Det innebär bland annat att svara på frågor från elever i landet eller ta del av att skapa kampanjer. Tidigare hette Rättighetsgruppen just Elevers rättigheter!

Är du nyfiken på att veta mer? Prata med medlems- och kommuniaktionssamordnare Therese på therese.danielsson@svea.org eller 070-718 88 04!

Mer information om varje uppdrag finns i ansökan!

Comments are closed.