Datum

24-26 mars

Plats

, Jakobsberg, Stockholm

Anmälningsstopp

1 mars

 

 


Vad är Use Your Voice?

Use Your Voice är en av Sveriges elevråd – SVEAs postutbildningarnanationella träffar där vi bjuder in elevråd och elevkårer från hela landet för en utbildningshelg. Under helgen lär ni er att använda era röster och få kunskap om att utföra arbete i ert elevråd både lokalt och regionalt.

Use Your Voice är en helg fylld av möjligheter för elevråd och elevkårer runt om i Sverige att växa sig starkare och samla in nya idéer och verktyg att arbeta vidare med i elevrådet. Use Your Voice är ett forum för elevråd och elevkårer och ett bra tillfälle att nätverka med elever från hela Sverige.

Åk på Use Your Voice om just ni vill bli bättre på ledarskap, samarbete, påverkan, elevers rättigheter och mycket mer!


Elevråd åker GRATIS* på vårens utbildningshelg Use Your Voice.

*Gäller 3 deltagare från varje elevråd. Läs mer om hur ert elevråd blir medlem på www.svea.org/medlem

IMG_5202Vad ingår för deltagarna?

I de tre platser som vi bjuder varje elevråd på, ingår både mat och boende under hela Use Your Voice, resan är inte inkluderad. Självklart ingår även helgens utbildning för de elever som åker som deltagare. Under helgen finns även möjligheten att nätverka med elevrådsrepresentanter från hela Sverige. 

Så här anmäler ni er:

Gå in på denna länk och fyll i era uppgifter och ert utbildningsval.


Här nedan kommer vi att fylla på med information som kan vara bra att veta innan du åker på Use Your Voice. Klicka på den box som du tycker ser intressant ut och läs mer.

Knapp.Inbjudan (1)  

  

Knappar.UYV8 Knappar.UYV7